Kuntorastit siirtyvät metsän puolelle - Kangaslammen kartta kutsuu 11.5. klo 17-19.

10.5.2022

Vihdoin päästään metsään! SiiRan ensimmäiset maastorastit järjestetään Kangaslammen alueella. Opastus paikan päälle Maaningantien (kt 77) ja Parkkilantien risteyksestä.

Lumitilanteen muutoksia jännitettiin, mutta viimeisen viikon aikana lumet hävisi sen verran, että päästään vihdoin maastoon suunnistamaan. Kangaslampi tarjoaa paikoin kuivaa ja nopeaa kangasmaastoa sekä polkuja. Paikoin pääsee nauttimaan vielä myös lumesta.

Tarjolla ratoja, joissa reitinvalinnat ovat isommassa roolissa kuin itse rastipisteiden löytyminen. Kelpaa siis myös valmistavana harjoituksena SM-sprinttiin.

Maastoon klo 17-19 välisenä aikana. Metsästä tulee olla pois viimeistään klo 20. Muistathan ilmoittautua maalissa järjestäjille.

Radat:

A-rata 5,2 km (14 rastia, 1:7500)
Vauhdikas rata, jossa rastipisteet löytynevät melko helposti, mutta lumitilanne antaa reitinvalinnoille lisämaustetta. Lumisia paikkoja löytyy reitiltä todennäköisesti vielä useasta kohtaa.

B-rata 3,5 km (12 rastia, 1:7500)
Keskitasoinen rata, jossa voi tukeutua lähes jokaisella välillä uriin tai tehdä suorempaa reitinvalintaa. Muutamalla rastivälillä todennäköisesti lumisia osuuksia.

C-rata 1,7 km (6 rastia, 1:5000)
Helppo rata, joka mahdollista kulkea pääosin kuivia uria pitkin. Pieni pätkä saattaa olla vielä lumista uraa loppuosassa. Rastipisteet helppoja, mutta usealla rastivälillä pääsee miettimään reitinvalintaa. Sopii hyvin suunnistusta aloitteleville suunnistajille.

Hinnat ja ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen ja karttamaksu joko paikan päällä tai etukäteen Rastilipussa. Linkki Rastilippuun: https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/2dc2f1fb-a9dd-41f1-9576-3d58a795f5d1
Jos maksat etukäteen Rastilipun kautta, maksusuoritus näkyy automaattisesti, kun ilmoittaudut lähdössä.

Karttamaksu 7 €

SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €

Emit-vuokra 1 €

Iltarastien ratamestarit ja alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.

Maksutavat:

Rastilippu, maksukortti, käteinen, 10 kerran kortti ja eri liikuntaedut mobiilisti tai setelillä: Smartum, Edenred, ePassi ja Easybreak. Emit-kortin vuokran maksu ainoastaan paikan päällä.

Ratamestarit: Marko ja Kirsi Mustonen, Harri Korkka

Tervetuloa!