Kuntorastit Kumpusella 18.5.2022

17.5.2022

SiiRan iltarastit Kumpusen kartalla keskiviikkona 18.5. toimintakeskus Kirsulta (ent. Kumpusen koulu).

Kumpusen maasto on monimuotoista talousmetsää, sisältäen sekä avointa ja hyväkulkuista osin kallioistakin mäkimaastoa että hieman tiheämpiä ja hidaskulkuisempia alueita. Polkuja maastossa on kohtuullisen runsaasti. Myöhäisen kevään ansiosta kulkukelpoisuus on koko maaston alueella kuitenkin säilynyt varsin hyvänä.

Ratojen laadinnassa olemme pyrkineet hyödyntämään monipuolisesti alueen parhaat osat. Tämän vuoksi A- ja B-ratojen lähtöpaikka on viety Kumpusentien länsipuolelle lyhyen tiesiirtymän päähän Kumpusen vanhalta koululta. Radat ylittävät Kumpusentien, jossa pyydämme noudattamaan varovaisuutta. C-rata kulkee kokonaisuudessaan tien itäpuolella koulun läheisyydessä tukeutuen polkuihin ja hakkuualueiden reunoihin.

Kaikilla radoilla pyydämme erityisesti huomioimaan kartalle erikseen kielletyksi merkityn Kumpusentieltä mastolle johtavan tien pihapiirin läpi kulkevan osan.

Maastoon klo 17-19 välisenä aikana. Metsästä tulee olla pois viimeistään klo 20. Muistathan ilmoittautua maalissa järjestäjille.

Radat:

A 5,4 km, kartta 1:10000
B 3,7 km, 1:10000
C 2,0 km, 1:7500

Hinnat ja ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen ja karttamaksu joko paikan päällä tai etukäteen Rastilipussa. Linkki Rastilippuun: https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/0861e704-f167-48b3-ac06-07612d8b9d50

Jos maksat etukäteen Rastilipun kautta, maksusuoritus näkyy automaattisesti, kun ilmoittaudut lähdössä.

Karttamaksu 7 €
SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €
Emit-vuokra 1 €
Iltarastien ratamestarit ja alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.

Maksutavat:

Rastilippu, maksukortti, käteinen, 10 kerran kortti ja eri liikuntaedut mobiilisti tai setelillä: Smartum, Edenred, ePassi ja Easybreak. Emit-kortin vuokran maksu ainoastaan paikan päällä.

Ratamestarit: Miika Hernelahti ja Mari Väänänen

Tervetuloa!