Kuntorastit ja Jukola-harjoitus 8.6. Hanhimäen kartalla - yhteislähtö klo 18

7.6.2022

Siilin Rastin viikkorastit keskiviikkona 8.6. Vuorela-Hanhimäki -alueella. Hanhimäen kartta on arvossaan, sillä edelliset harjoitukset alueella on pitänyt Suomen maajoukkueen päävalmentaja. Tällä kertaa vuorossa on vielä pykälän kovempi ratamestari, sillä asialla on SiiRan oma valmennuspäällikkömme.

Kisakeskuksena on Simpan uimaranta, autot uimarannan parkkiin, parkin täyttyessä Simpantien varteen. Tavallisten ratojen lisäksi tarjolla on yhteislähtö klo 18. Virallinen ilmoittautuminen on jo päättynyt, mutta järjestäjillä on muutamia ylimääräisiä karttoja nopeimmille paikalla ilmoittautujille. Sisäänkirjautuminen yhteislähtöön klo 17.45 mennessä.

Pisimmillä radoilla on tarjolla Jukola-tyyliset radat sisältäen juoksuvälejä ja tarkkoja rinnerasteja. Huomiotavaa – kaikki kartalla olevat pellot ovat kiellettyä aluetta!

Radat:
A: 5,5 km
A-lyhyt: 3 km
A-yhteislähtö: 6,3 km
B: 5 km
C: 1,5 km

Lähdöt:
Metsään pääsee klo 17-19 välisenä aikana. Maastosta on oltava pois viimeistään klo 20. Ilmoittauduthan maalissa aina järjestäjille, jotta vältymme turhilta maastoetsinnöiltä.

Hinnat ja ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen ja karttamaksu joko paikan päällä tai etukäteen Rastilipussa. Linkki Rastilippuun: https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/df2f209c-4ca2-4555-b1eb-f6b88d1862e7
Jos maksat etukäteen Rastilipun kautta, maksusuoritus näkyy automaattisesti, kun ilmoittaudut lähdössä.

Karttamaksu 7 €
SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €
Emit-vuokra 1 €
Iltarastien ratamestarit ja alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.

Maksutavat:
Rastilippu, maksukortti, käteinen, 10 kerran kortti ja eri liikuntaedut mobiilisti tai setelillä: Smartum, Edenred, ePassi ja Easybreak. Emit-kortin vuokran maksu ainoastaan paikan päällä.

Ratamestarit: Petri Väänänen ja Pasi Oravainen

Tervetuloa terästämään Jukola-kuntoa Savon parhaimmistoa oleville avokallioille!