Seuraavat SiiRan kuntorastit keskiviikkona 22.6.2022 Kuuslahdessa

21.6.2022

Paikka ja aika:
22.6.2022 Kuuslahdessa klo 17-19. Maaliin viimeistään klo 20. Huomaathan, että tapahtumapaikka ja pysäköinti on siirretty Raasiontien varteen! Opastus Nilsiän tieltä Marjomäen tien kautta. Karttamyynti mastolle menevän tien risteyksessä. Ilmoittauduthan maalissa järjestäjille, vaikka jättäisit radan kesken. Näin vältymme turhilta huolilta ja etsintäpartion järjestämiseltä.

Radat:
A: 5,7 km, kiertäen kolmella mäkialueella. Siirtymissä mahdollisuus hyödyntää tiepohjia. Kartan vihreitä ja sinisiä alueita kannattaa lukea tarkkaan. Hakkuuaukeiden kulkukelpoisuus vaihtelee. Runsasvetisten ojien ylityksissä tarkkaavaisuutta.

B: 3,1 km, kiertäen kahdella mäkialueella. Siirtymissä mahdollisuus hyödyntää tiepohjia. Pahimmat kosteikot, tiheiköt ja hakkuuaukot säästettiin A-radalle eli pääosin mukavasti edettävää metsämaastoa. Todellista pituutta lisää vihreiden alueiden kierrot tietä pitkin.

C: 1,4 km, kiertäen maston mäellä. Suht selkeitä rastipisteitä, mutta rinnemaastossa kannattaa olla tarkkana. Mäen päällä sijaitsevasta ja hyvin näkyvästä mastosta voi ottaa tukea. Pohjoisessa, lännessä ja etelässä vastaan tulevat tiet estävät pahemman eksymisen.

HUOM! Alueella on käynnissä myös kuukausittaiset omatoimirastit sekä nuorten harjoitukset, joten rastilippuja voi tulla vastaan normaalia enemmän. Jos rastilta ei löydy numeroa ja leimasinta, olet todennäköisesti väärällä rastilla.

Hinnat ja ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen ja karttamaksu joko paikan päällä tai etukäteen Rastilipussa. https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/c2d13818-67b8-4bf6-b329-a600589dc904

Jos maksat etukäteen Rastilipun kautta, maksusuoritus näkyy automaattisesti kun ilmoittaudut lähdössä.

Karttamaksu 7 €
SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €
Emit-vuokra 1 €
Iltarastien ratamestarit ja alle 16 -vuotiaat veloituksetta.

Maksutavat:
Rastilippu, maksukortti, käteinen ja eri liikuntaedut mobiilisti tai setelillä: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak. Emit-kortin vuokran maksu ainoastaan paikan päällä.

Ratamestarit:
Toni Auvinen, Henri ja Aada Huttunen

Ratamestaripuhelin: 045 348 6226