NUORISO

LASTEN SUUNNISTUSKOULU 2021

Kesän 2021 lasten suunnistuskoulu alkaa maanantaina 3.5. klo 17 LatuRastilla (Huvikummuntie 45, Siilinjärvi). Ensimmäisellä kerralla tutustutaan sisätiloissa karttamerkkeihin. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin aiempina vuosina mukana olleet!

Siilin Rasti järjestää suunnistuksen alkeisiin keskittyvän suunnistuskoulun lapsille ja nuorille, jotka haluavat oppia liikkumaan luonnossa kartan avulla ja tutustua suunnistuksen saloihin. Suunnistuskoulu on avoin kaikille 7-14 -vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille. Ennakkotaitoja tai suunnistuskokemusta ei tarvita, mutta myös aiemmin mukana olleet ovat tervetulleita.

Suunnistuskoulu kokoontuu viikoittain toukokuun alusta juhannusviikolle saakka maanantaisin kello 17 alkaen noin tunnin kerrallaan vaihtuvassa paikassa, josta tiedotetaan suunnistuskoulun whatsapp-ryhmässä. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla ma 3.5. tutustutaan LatuRastilla kartan väreihin ja karttamerkkeihin. Toisella kerralla siirrytään jo maastoon.

Suunnistuskouluun pukeudutaan sään mukaan, koska tarkoitus on harjoitella maastossa myös sateen sattuessa. Kumisaappaat ovat parhaat jalkineet, koska emme välttele metsässä liikkuessa kosteitakaan paikkoja. Suunnistuskoulun hinta kaudesta 35 euroa / lapsi.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: lehtonenri@gmail.com

Nuoremmilla lapsilla on hyvä olla myös aikuinen mukana suunnistuskoulun ajan. Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Suunnistuskoulun vetäjinä ovat Siilin Rastin omat nuoret suunnistajat Minttu Lehtonen ja Maire Kylmälä.

Suunnistuskoulu huipentuu Siilinjärvellä 28.6. maanantaina pidettävään Nuorisocupin kisaan, johon kaikkia suunnistuskoululaisia kannustetaan osallistumaan matalalla kynnyksellä!