NUORISO

SUUNNISTUSKOULU 2019

Kesän 2019 lasten suunnistuskoulu alkaa maanantaina 29.4. klo 18 LatuRastilla (Huvikummuntie 45, Siilinjärvi). Ensimmäisellä kerralla tutustutaan sisätiloissa karttamerkkeihin. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin aiempina vuosina mukana olleet!

 

Siilin Rasti järjestää suunnistuksen alkeisiin keskittyvän suunnistuskoulun lapsille ja nuorille, jotka haluavat oppia liikkumaan luonnossa kartan avulla ja tutustua suunnistuksen saloihin. Suunnistuskoulu on avoin kaikille 7-14 -vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille. Ennakkotaitoja tai suunnistuskokemusta ei tarvita, mutta myös aiemmin mukana olleet ovat tervetulleita.

Suunnistuskoulu kokoontuu viikoittain huhtikuun lopulta juhannusviikolle saakka maanantaisin kello 18 alkaen vaihtuvassa paikassa, josta tiedotetaan suunnistuskoulun whatsapp-ryhmässä. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla ma 29.4. tutustutaan LatuRastilla kartan väreihin ja karttamerkkeihin. Toisella kerralla ma 6.5. siirrytään jo maastoon. Suunnistuskouluun pukeudutaan sään mukaan, koska tarkoitus on harjoitella maastossa myös sateen sattuessa. Kumisaappaat ovat parhaat jalkineet, koska emme välttele metsässä liikkuessa kosteitakaan paikkoja. Suunnistuskoulun hinta kaudesta 30 euroa / lapsi. Suunnistuskouluun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Parcour-sprintin tulokset