Nuoriso

LASTEN SUUNNISTUSKOULU 5.6. – 22.6.2023

Siilin Rasti järjestää suunnistuksen alkeisiin keskittyvän suunnistuskoulun lapsille ja nuorille, jotka haluavat oppia liikkumaan luonnossa kartan avulla ja tutustua suunnistuksen saloihin. Suunnistuskoulu on avoin kaikille 6-14 -vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille. Nuorimmilla lapsilla on hyvä olla aikuinen mukana suunnistuskoulun ajan. Ennakkotaitoja tai suunnistuskokemusta ei tarvita, mutta myös aiemmin mukana olleet ovat tervetulleita.

Kesän 2023 lasten suunnistuskoulu alkaa maanantaina 5.6 klo 18 LatuRastilla (Huvikummuntie 45, Siilinjärvi). Ensimmäisellä kerralla tutustutaan sisätiloissa karttamerkkeihin, jonka jälkeen mennään pihalle ottamaan tuntumaa suunnistuksen alkeisiin.

Suunnistuskoulu kokoontuu maanantaisin ja torstaisin kello 18 alkaen noin tunnin kerrallaan vaihtuvassa paikassa, josta tiedotetaan suunnistuskoulun whatsapp-ryhmässä. Suunnistuskouluun pukeudutaan sään mukaan, koska tarkoitus on harjoitella maastossa myös sateen sattuessa. Kumisaappaat ovat parhaat jalkineet, koska emme välttele metsässä liikkuessa kosteitakaan paikkoja.

Suunnistuskoulun hinta kaudesta 40 euroa / lapsi. Maksuun sisältyy myös seuran jäsenyys.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Ilmoittautuminen ja tiedustelut: lehtonen.mi12@gmail.com

Ilmoitathan suunnistuskoululaisen nimen ja iän sekä vanhemman yhteystiedot whatsapp -ryhmää varten.

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Suunnistuskoulun vetäjänä on Siilin Rastin oma nuori suunnistaja Minttu Lehtonen.

Siilin Rasti järjestää 10.6 kansallisen suunnistuskilpailun Lukkarilassa, jossa suunnistuskoululaisilla on mahdollisuus käydä kokeilemassa siimaradalla suunnistusta.