Lisätietoja Lukkarilan tapahtumasta - lue lisää!

21.9.2023

Keskiviikkorastit on taputeltu, kautta jatketaan vielä kaksilla lauantairasteilla 23.9. Lukkarilassa ja 7.10. Patakukkula-Hamula -alueella.

Tulevana lauantaina tarjolla on poikkeavaa spesiaalia, kun normaalien kuntorastien lisäksi päivän ja illan aikana vietetään kuntorastikauden päättäjäisiä ja klo 19 ohjelmassa on yhteislähtö hajonnoilla. Katso yhteislähtöharjoituksen ja kauden päättäjäisten erillisohje sekä ilmoittautuminen tästä: https://siilinrasti.sporttisaitti.com/uutiset/siiran-suunnistuskauden-paatostapah/. Tapahtuma on avoin kaikille. 

Paikkana on alkukesän kansallisista kisoista tuttu Lukkarilan Hirvikämppä. Päivärastit klo 13-15, yhteislähtö klo 19. Mikäli tuohon aikaan on vielä liian valoisaa, viivästytetään lähtöä 15-30 min.

Radat (ml. yhteislähtö):
A-pitkä 7,9 km. Tätä voisi luonnehtia vaikeaksi. Hyvä treeni ensi viikonlopun SM-yöhön tähtääville. Lukkarilan pienipiirteisen maaston parhaat ja upeimmat palat.

A-rata 5,8 km. Samat maastonosat käytössä kuin pitkällä radalla, aavistuksen armeliaammalla pituudella. Suunnistusta luvassa silti ihan koko rahan edestä.

B-rata 3,6 km. Nautinnollista ja puhtainta Lukkarilan erämaata parhaimmillaan. Vihreää väriä ainoastaan loppumaistiaisina. Pimeässä vaikeaa tämäkin.

C-rata 1,5 km. Mukava kierros Hirvikämpän ympäristössä, joka tukeutuu Lukkarilan luontopolkuun. Pisteet suunnistettavia, mutta polulta ei ole pitkä poikkeama.

MYÖS RASTIRALLI PERHEEN PIENIMMILLE! 500 m pituisella reitillä myös vähemmän suunnistaneet pääsevät kokemaan Lukkarilan suunnistusparhautta raikkaassa syyssäässä.

HUOM! Muistathan ilmoittautua maalissa, vaikka rata jäisikin kesken. Näin vältämme turhat etsinnät rastien päätteeksi.

Tapahtuman maksutiedot löydät tästä: https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/55a43914-29f3-4106-b7ca-9a2089492dcc

 Maksutapoina käyvät maksukortti, käteinen ja eri liikuntaedut mobiilisti tai setelillä: Smartum, Edenred, ePassi. Emit-kortin vuokramaksu ainoastaan paikan päällä.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Ratamestari: Jyri Mäkäläinen + työryhmä