SiiRan kuntorasteilla 24.8. erikoispalkinnot! Klikkaa tästä ja katso, mitkä!

22.8.2022

Seuraavat kuntorastit ovat Kangaslammen itäisellä kartanosalla. Tapahtumakeskuksena on Hamulan motocross-radan parkkipaikka. Tarjolla on hyvä kattaus alueen suppa- ja kalliomaaston rastipisteitä.

HUOM! Ennusteet lupaavat epävakaista säätä rastien ajaksi, joten ratamestari päätti laittaa houkuttimiksi kunnon panokset:

Ratamestari pulittaa 20 euroa C-radan nopeimmalle alle 16-vuotiaalle, B-radan nopeimmalle naiselle ja A-radan nopeimmalle miehelle tai naiselle!

Nyt jos koskaan kannattaa uhmata säiden haltijaa ja suunnata kohti SiiRan kuntorasteja. Kuka korjaa fyffet talteen? Tilannetta voit seurata Rastilippu-palvelussa reaaliajassa. Voittajat julkistetaan SiiRan somessa viimeistään to-aamusta.

Rahat pulitetaan joko MobilePaylla tai tilisiirtona. Muista ilmoittaa yhteystietosi ratamestarille (siis jos voitat). Alue on harjoituskiellossa keskiviikkoon 24.8. klo 17 asti. 

Paikka ja aika:
24.8. klo 17-19 Hamulan motocross-radalla. Opastus kantatieltä 77 Koivusaarentien risteyksestä.

Maaliin viimeistään klo 20. Ilmoittauduthan maalissa järjestäjille, vaikka jättäisit radan kesken. Näin vältymme turhilta huolilta ja etsintäpartion järjestämiseltä.

Radat:
A: 6 km
B: 4 km
C: 2 km

Hinnat ja ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen ja karttamaksu joko paikan päällä tai etukäteen Rastilipussa. https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/64123721-8e9a-48e1-8911-ad5f135820a4

Jos maksat etukäteen Rastilipun kautta, maksusuoritus näkyy automaattisesti, kun ilmoittaudut lähdössä.

Karttamaksu 7 €
SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €
Emit-vuokra 1 €
Iltarastien ratamestarit ja alle 16 -vuotiaat veloituksetta.

Maksutavat:
Rastilippu, maksukortti, käteinen ja eri liikuntaedut mobiilisti tai setelillä: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak. Emit-kortin vuokran maksu ainoastaan paikan päällä.

Ratamestariryhmä:
Jani Tikkanen ja Anne Voutilainen