Seura-asut tilattu toimitus viikolla 15.

14.2.2019

Seura-asut tilattu toimitus viikolla 15.

Siilin Rastin seura-asuja on nyt mahdollista tilata Trimtexin verkkokaupan kautta.

Verkkokauppa sulkeutuu 28.2 ja toimitukset tehdään viikolla 15.

Klikkaa linkkiä päästäksesi suoraan verkkokauppaan: http://trimtex.fi/customer/SiilinRasti

Ennen tilaamista täytyy jokaisen luoda asiakastili.
Valitse "Login" mikäli olet jo rekisteröitynyt käyttäjä trimtex.fi -sivulla, tai "New account" mikäli olet tilaamassa meiltä ensimmäistä kertaa.
Syötä koodi: siilinrasti17 "Activate access code" kenttään ja kirjaudu sisään.

Ota huomioon että erillinen tilausvahvistus tulee meiltä sähköpostitse, kun tilauksesi on mennyt läpi.

Suosittelemme käyttämään Chrome, tai Firefox -nettiselainta, jotta sivustomme toimii parhaiten. Internet Explorer käyttäjät saattavat kokea hieman ongelmia sivuston kanssa.

Mikäli jollakin on ongelmia sisäänkirjautumisen kanssa, tai on muuta kysyttävää, ottakaa mielellään yhteyttä joko sähköpostitse support@trimtex.fi tai puhelimitse (09) 231 135 10.