SiiRan omatoimirastit jatkuvat Siilinjärven keskustan sprintillä

22.4.2020

Viime viikolla käynnistyneet omatoimirastit jatkuvat tällä viikolla Siilinjärven keskustassa. Harjoitus on auki 22.4.-5.5. Parkkipaikka harjoitusta varten löytyy Ahmon ulkoilualueen kupeesta Myllykujalta.

Rata- ja treenivaihtoehdot:
Helppo: Rastijahti 15 min / 30 min / 60 min
Keskitaso: Sprintti 2,9 km
Huippu: 3 x sprinttivedot, yhteensä 2,8 km reitinvalintateemalla

Ilmoittaudu tästä linkistä ja noudata lomakkeiden ohjeita: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOCmcUCJpRvNs0yqpXuS4p57I798xUm5G6Idpp3rppQBoPZg/viewform?usp=sf_link

Maksut ovat tutut: 6 € (ei-jäsen) / 3 € (SiiRan jäsen, opiskelija tai varusmies). Alle 16-vuotiaat ja seuran ratamestariryhmäläiset maksutta.
Suorita maksu tilille FI59 4786 1020 0119 87. Samalla maksulla saa suunnistaa tapahtuman kaikki harjoitukset.

Tämän viikon harjoituksen ratamestarina toimii Jere Pajunen. Rasteille on viety puukepit, joiden päässä oranssi teippi. Muutama rasti sijaitsee pisteessä, johon ei ole ollut mahdollista laittaa puukeppiä. Näillä rasteilla on teippiä laitettu muutama palanen n 1-1,5m korkeuteen.

Kierrä radat turvallisuussuosituksia noudattaen joko yksin tai kahdestaan. Ryhmissä liikkuminen on kiellettyä! Ota huomioon myös liikenne ja muut jalankulkijat, sillä tällä viikolla liikutaan keskusta-alueella.

Suosittelemme tulostamaan kartan itse. Jos käytössäsi ei ole tulostinta ja haet kartan Laturastin postilaatikolta, käytäthän laatikossa olevaa käsidesiä.

Tervetuloa SiiRan omatoimirasteille!