Harjamäen omatoimirastit 29.4.-5.5.

29.4.2020

Seuraavat omatoimirastit 29.4.-5.5. Harjamäen sprinttikartalla (A4 1:4000/2m). Lähtö ja paikoitus Hamulan koulu Harjamäenraitti 15. Ratamestarina Riikka Holm.

Tarjolla on neljä harjoitusta: kaksi metsäpainotteista rataa ja kaksi sprinttiä. Asutusalueella rasteina on puukepit, joissa päässä rastilipun tutut värit. Yhtenä rastina pelkkä punavalkoinen teippi. Metsässä rasteilla on pienet rastiliput. 

Radat:

Helppo 1,7 km
Taso C+B, sopii harjoitukseksi vasta-alkajille sekä alkulämmittelyksi enemmän suunnistaneille.

Sprintti 4,2 km
Hieman pidennetty sprintti, jotta kovimmatkin sprinttitykit saavat tarpeekseen tykitystä. Taso A+B eli sprinttisäännöt hallittava tai ainakin kerrattava ennen suoritusta.

Normi 3,9 km
Taso A vaativa.
Pääosin rastit ovat metsässä. Alussa ja lopussa hieman puistosuunnistusta. 

Suunta 4,3 km
Taso A vaativa. Suunnanottoharjoitus metsässä. Keskusrastilta suunta kompassilla tai sisäisellä suuntavaistolla kohti rastia ja paluu keskusrastille, jne. Alussa ja lopussa hieman puistosuunnistusta. 

Normi- ja Suunta-radoilla on paljolti eri rastit, joten vaikka kävisi molemmat ei ole liian tuttua.

Ilmoittaudu harjoitukseen tästä ja lue samalla tarkemmat ohjeet: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfS79dwLxwLL--bYFA7eRV1rP5cWgmsiMVSHpKv6eXzJE4sVA/viewform

Maksut ovat tutut: 6 € (ei-jäsen) / 3 € (SiiRan jäsen, opiskelija tai varusmies). Alle 16-vuotiaat ja seuran ratamestariryhmäläiset maksutta.
Suorita maksu tilille FI59 4786 1020 0119 87. Samalla maksulla saa suunnistaa tapahtuman kaikki harjoitukset.

Kierrä radat turvallisuussuosituksia noudattaen joko yksin tai kahdestaan. Ryhmissä liikkuminen on kiellettyä! 

Suosittelemme tulostamaan kartan itse. Jos käytössäsi ei ole tulostinta ja haet kartan Laturastin postilaatikolta, käytäthän laatikossa olevaa käsidesiä.

Tervetuloa rasteille vaikkapa vapun viettoon!