Kasurilanmäen omatoimirastit 24.-28.6

25.6.2020

Tervetuloa Kasurilan omatoimirasteille 24.6.-28.6. Ratamestareina Sami Nenonen ja Juha Pietarinen.

Lähtö tapahtuu Kasurilanmäen päältä, navigaattoriosoitteesta Kukkurintie 200.

Tämän viikon kuntorastit tarjoavat Kasurilanmäen monipuolisia maaston osia. Radoilta löytyy niin hyvin edettävää maastoa kuin tiheämpiäkin alueita. Sopivilla reitinvalinnoilla voi myös alueen polkuverkostoa hyödyntää. A-radoilta löytyy korkeuserojakin riittävästi ainakin näille keleille. Kaikilla radoilla mittakaava on 1:10 000, merkintä puuttuu kartoista. Rastit ovat paikoillaan keskiviikosta sunnuntai-iltaan.

A-pitkä 6,9 km. Kokeneille suunnistajille tarkoitettu vaativa rata. Alkumatkan selkeät rastipisteet mahdollistavat vauhdikkaan etenemisen ja rastien ottamisen. Keskivaiheessa on eri reitinvalintoja mahdollistava pitkä väli jonka jälkeen alkaakin ehkä rytmivaihdosta edellyttävä ja tarkkuutta vaativa osuus. Lopussa voi taas vauhdikkaammin edetä, jos voimia vielä riittää.

A-rata 5,7 km. Kokeneille suunnistajille tarkoitettu vaativa rata. Alun reitinvalintavaihtoehdot mahdollistavat hyvän alkulämmittelyn, jonka jälkeen alkaakin tarkkuutta vaativa osuus. Loppumatka tarjoaa myös selkeämpiä rastipisteitä ja reitinvalintavaihtoehtoa.

B-rata 3,8 km. Suunnistustaitoisille tarkoitettu keskimatkan rata, joka tarjoaa sekä vaativia että selkeitä rastipisteitä, joiden lähestymiseen voi vaikuttaa omilla reitinvalinnoillaan.

C-rata 2,0 km. Aloittelijoille tarkoitettu helppo rata, joka tukeutuu koko matkan polkuun, tiehen tai sähkölinjaan. Rastiliput ovat helposti nähtävissä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: erkkisaarijarvi@gmail.com

Maksut: 6 € (ei-jäsen) / 3 € (SiiRan jäsen, opiskelija tai varusmies). Alle 16-vuotiaat ja seuran ratamestariryhmäläiset maksutta.
Suorita maksu tilille FI59 4786 1020 0119 87. Samalla maksulla saa suunnistaa tapahtuman kaikki harjoitukset.

Tulosta kartta itse tai nouda Laturastin laatikosta. Tiedoston saat ilmoittautumista vastaan sähköpostilla.

Harjoituskarttojen tuotto käytetään alueen suunnistusmahdollisuuksien kehittämiseen. Suoritathan siksi maksun jokaisesta henkilöstä, joka käy kiertämässä järjestetyn harjoituksen tilaamallasi kartalla. Yksi henkilö voi samalla maksulla suunnistaa useamman radan.

Tervetuloa!

PS: Ensi viikosta alkaen iltarasteja järjestetään taas ajanotolla