Kuntorastit Käärmelahdessa ke 22.7 klo 17-19. Rastiliput ja leimasimet kerätään pois loppuviikon aikana, mutta rastipukit, krepit ja koodit jäävät paikalleen omatoimisuunnistajia varten.

22.7.2020

Tämän viikon kuntorastit järjestetään kansallisen kilpailun rastipistellä Käärmelahdessa. Nyt on siis viimeinen mahdollisuus käydä itse kokeilemassa kilpailumaaston tunnelmaa!

Radat kiertävät polkurikkaalla harjualueella. A-sarjojen rastipisteissä on myös haastavia kohtia, joissa on syytä ottaa tarkasti etenkin vauhdikkaiden polkupätkien jälkeen. Tarjolla sama A-rata (9 km/410m) kuin lauantainakin nautiskelijoille. Nyt myös lyhyt A-rata (6,6 km) niille, joille tunnin lenkki riittää ?

B-rata (4,5 km/125m) on sama kuin lauantaina, kiertäen lähtöalueen lähistöllä kohtuullisen noususumman tarjoten leppoisan iltalenkin hieman helpommilla rastipisteillä.

C-rata (2,0 km) kiertää myös harjun päälle, mutta noudattelee polkuja ja on siten helppo myös aloitteleville suunnistajille.

Pysäköintialueena harjun eteläpuolinen soramonttu (navigaattoriosoite Norontie 36, Maaninka (Kuopio)).

Rastiliput ja leimasimet kerätään pois loppuviikon aikana, mutta rasteilla on rastipukit sekä krepit ja koodit, joten paikat löytyvät myös omatoimisille suunnistajille ainakin lähipäivien ajan. Karttoja omatoimiharjoituksiin löytyy loppuviikon ajan LatuRastin postilaatikosta tai voit tulostaa kartat näiltä sivuilta itse (karttatiedostot löytyvät täältä).

Maksut: 6 € (ei-jäsen) / 3 € (SiiRan jäsen, opiskelija tai varusmies). Alle 16-vuotiaat ja seuran ratamestariryhmäläiset maksutta. Suorita maksu tilille FI59 4786 1020 0119 87. Samalla maksulla saa suunnistaa tapahtuman kaikki harjoitukset.

 

.