Omatoimirastit Hamulan kartalla 12.-16.5.

11.5.2021

SiiRan omatoimirastit jatkuvat Hamulan kartalla. Lähtöpaikalle käännytään Maaningantieltä (kt77) Vuorimäentielle n. 400 m Harjamäen risteyksen jälkeen.

Maasto on erittäin hyväkulkuista, kun turha aluskasvillisuus ei vielä tässä vaiheessa vuotta kiusaa kulkijaa. Lunta oli vielä rasteja viedessä paikoitellen jopa yli 30 cm, mutta yli 20 asteen lämpötilassa loputkin lumilämpäreet niin että kohina kuuluu.

Rastilippujen löytämiseen ei tarvita lapiota tai vesuria, vaan A-radoilla kannattaa kiinnittää huomiota reitinvalintaan. Vaihtoehtoja saattaa löytyä monia, esim. hyviä ja huonoja. Rasteilla ei ole leimasimia eikä rastikoodeja.

Paikka ja aika:

12.-16.5. n. klo 19 saakka. Pysäköinti Vuorimäentien ja latu-uran risteyksessä. Vuorimäentiellä kulkee runsaasti raskasta liikennettä, joten jätäthän autosi esim. latu-uran varteen jommalle kummalle puolelle tietä. Varo myös tienylityskohdissa.

Radat:

A 6,5 km

A-lyhyt 4,5 km

B 4,1 km

C 1,7 km

Hinnat:

Karttamaksu 7 €

SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €

Iltarastien ratamestarit ja alle 16 -vuotiaat veloituksetta.

Kartta on mahdollista maksaa mobiilisti myös seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak. Jos maksutapa on mobiili, tai maksuluokka on muu kuin 7 €, niin valitse "En maksa osallistumistani Rastilipussa". Valitse maksutapasi ja suorita maksu valitsemallasi tavalla mobiilisti.

Muistathan myös maksaa maksusi, jos et maksa karttaa Rastilipussa. Maksamallasi karttamaksulla tuetaan paikallista kuntourheilua niin lasten, nuorten kuin aikuisten osalta.

Kartat:

Viimeistään ke-aamuna: https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/0ba90fd2-48bf-470f-845c-c005a1f0bcbb

Pääset maksamaan ja tulostamaan kartat kirjauduttuasi palveluun.

Ratamestarit:

Timo Tolonen ja Antti Rönnemaa

Tervetuloa SiiRan omatoimirasteille!