Viimeiset omatoimikeskiviikkorastit Paasisalossa 19.-23.5.

18.5.2021

SiiRan viikkorastit ovat omatoimirasteina vielä tämän viikon. Keskiviikosta alkaen rastiliput ovat paikoillaan Paasisalon monipuolisen vaihtelevassa maastossa.

Useat rastit näkyvät pururadalle sekä esimerkiksi laavun tulipaikoille. Toivottavasti rastiliput saavat kuitenkin olla paikallaan omatoimirastien ajan.

Paikka ja aika:

19.-23.5. Paasisalossa. Maalin ja lähdön välissä on yleinen parkkipaikka, johon mahtuu puolenkymmentä autoa. Mantereen puolella Paasisaloon kääntyvässä risteyksessä on myös yleinen parkkipaikka muutamille autoille.

Radat:

A-rata on 5,3 km pitkä ja pyritty tekemään melko vaativaksi suunnistusradaksi. Rastiliput ovat kuitenkin kohtalaisen hyvin näkyvillä, eikä tässä maastossa muutenkaan pääse kovin kauaksi eksymään.

B-rata on 3,5 km pitkä ja laadittu helpommaksi kuin A-rata. Rastiväleillä voi pääsääntöisesti halutessaan hyödyntää polkuja, kuviorajoja, mutta rastipisteille pitää kuitenkin suunnistaa korkeuskäyriäkin lukien.

C-rata on 2,3 km pitkä ja sen pystyy selvittämään polkuja ja pururatoja käyttäen, huomioiden oikeasta kohdasta poikkeaminen rastille, jotka sijaitsevat lähellä näitä.

Hinnat:

Karttamaksu 7 €

SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €

Iltarastien ratamestarit ja alle 16 -vuotiaat veloituksetta.

Kartta on mahdollista maksaa mobiilisti myös seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak. Jos maksutapa on mobiili, tai maksuluokka on muu kuin 7 €, niin valitse "En maksa osallistumistani Rastilipussa". Valitse maksutapasi ja suorita maksu valitsemallasi tavalla mobiilisti.

Muistathan myös maksaa maksusi, jos et maksa karttaa Rastilipussa. Maksamallasi karttamaksulla tuetaan paikallista kuntourheilua niin lasten, nuorten kuin aikuisten osalta.

Kartat:

Viimeistään ke-aamuna: https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/60a4ecba-6fba-4cac-9008-ff07592cf005?fbclid=IwAR3VzDrvXMrOpO_w5jIBQof-QKdS94uzzYI-7UU5gGBqPM-B1uojptUF48k

Pääset maksamaan ja tulostamaan kartat kirjauduttuasi palveluun.

Ratamestarit:

Miika Hernelahti ja Mari Väänänen

Tervetuloa SiiRan omatoimirasteille!