Iltarastit keskiviikkona 26.5. Kuuslahdessa

24.5.2021

SiiRan keskiviikkorastit ovat täällä taas! Iltarastikausi pärähtää käyntiin siilinjärveläisten suunnistusmaastojen kulttiklassikosta Kuuslahdesta.

Noudatathan rasteille tullessasi hyvää käsihygieniaa ja saavut paikalle ainoastaan terveenä.

Keskiviikkoisia iltarasteja pidetään viranomaisten ohjeita ja määräyksiä kunnioittaen toistaiseksi. Muistathan, että omatoimirasteja on myös tarjolla kuukausittain vaihtuvilla radoilla.

Paikka ja aika:

26.5. Kuuslahdessa klo 17-19. Maaliin viimeistään klo 20. Paikoitus Kuuslahden juhlatalon pihaan noin 9km Nilsiän suuntaan Siilinjärveltä, opastus kantatieltä 75. Paikoitusalueelta noin 500m siirtymä lähtöön, opastus sinisellä kreppinauhoituksella.

Ilmoittauduthan maalissa järjestäjille, vaikka jättäisit radan kesken. Näin vältymme turhilta huolilta ja etsintäpartion järjestämisiltä.

Radat:

A-rata 5,1 km
B-rata 3,4 km
C-rata 2,0 km

Radoilla on pyritty hyödyntämään vähemmän suunnistettuja osia kartasta. Osa rasteista on kohtalaisen lähellä asutusta, suunnistajia kehotetaan pitämään riittävästi väliä pihoihin ja tontteihin, ettei asukkaita häirittäisi suotta.

Kartta-alueelle tyypillinen maastopohjan heinittyminen ei ole vielä tässä vaiheessa vuotta juurikaan riesana.

Hinnat ja ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen ja karttamaksu joko paikan päällä tai etukäteen Rastilipussa. Linkki Rastilippuun: https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/538af4d4-a6d9-4116-99c1-5b0dc1b87d49
 

Karttamaksu 7 €
SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €
Emit-vuokra 1 €
Iltarastien ratamestarit ja alle 16 -vuotiaat veloituksetta.

Maksutavat:
Rastilippu, maksukortti, käteinen ja eri liikuntaedut mobiilisti tai setelillä: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak. Emit-kortin vuokran maksu ainoastaan paikan päällä.

Ratamestarit:

Markus Pörsti, Petteri ja Sirpa Lintunen