Kuntorastit 2.6. Mäkrämäki-Pääskyvuori -kartalla

1.6.2021

Seuraavat kuntorastit Mäkrämäen ja Pääskyvuoren maastoissa keskiviikkona 2.6. klo 17-19. Maaliin viimeistään klo 20. Opastus Räimän rampilta ja tienvarsipaikoitus Kehvontien varressa. Jätä autosi mahdollisimman laitaan ja varo tieliikennettä. Tietä ei ole suljettu kuntorastien ajaksi.

Ilmoittauduthan maalissa järjestäjille, vaikka jättäisit radan kesken. Näin vältymme turhilta huolilta ja etsintäpartion lähettämiseltä maastoon. Ilmoittautumalla ja maksalla rastit etukäteen rastilippu.fi-palvelussa helpotat ruuhkaa kartanmyynnissä (Huom. Vuokraemit maksettava paikanpäällä).

Ratamestarin lausunto:

Ratoina A-rata 5,4 km, B-rata 3,1 km ja C-rata 1,2 km. Mäkrämäen ja Pääskyvuoren kaikilla radoilla on pyritty hyödyntämään tutun maaston juostavinta maaston osaa. Radoilla on haettu keskimatkoille tyypillistä tarkkaa rinnerastinottoa sekä pidempien “loikotusvälien” suunnassapysymistä. C-rata on tänä vuonna haastavassa maastossa Mäkrämäen päällä, jossa rastipisteet tarjoavat haastetta erityisesti rastimääritteiden opiskeluun. Mäkrämäessä on paljon karttaan merkitsemättömiä ajouria.

Hinnat ja ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen ja karttamaksu joko paikan päällä tai etukäteen Rastilipussa. Linkki Rastilippuun: https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/d0cb1c17-9a25-40a1-bc87-18218a798212

Jos maksat etukäteen Rastilipun kautta, maksusuoritus näkyy automaattisesti kun ilmoittaudut lähdössä.

Karttamaksu 7 €

SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €

Emit-vuokra 1 €

Iltarastien ratamestarit ja alle 16 -vuotiaat veloituksetta.

Maksutavat:

Rastilippu, maksukortti, käteinen ja eri liikuntaedut mobiilisti tai setelillä: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak. Emit-kortin vuokran maksu ainoastaan paikan päällä.

Ratamestarit:

Kimmo Leivo ja Mikko Nurmi

Noudatathan rasteille tullessasi hyvää käsihygieniaa ja saavut paikalle ainoastaan terveenä.

Kesäkuun Patakukkulan omatoimirastikarttoja on myynnissä kartanmyynnissä.