Kuntorastit 9.6. Kasurilassa

8.6.2021

Seuraavat kuntorastit ovat keskiviikkona 9.6. Kasurilassa. Käytössä on Jussi Silvennoisen tekemä tuore ja taatusti erittäin laadukas kartta.

Noudatathan rasteille tullessasi hyvää käsihygieniaa ja saavut paikalle ainoastaan terveenä.

Keskiviikkoisia iltarasteja pidetään viranomaisten ohjeita ja määräyksiä kunnioittaen toistaiseksi. Muistathan, että omatoimirasteja on myös tarjolla kuukausittain vaihtuvilla radoilla.

Paikka ja aika:

9.6. Kasurilassa klo 17-19. Maaliin viimeistään klo 20. Paikoitus Kasurilan laskettelukeskuksen parkkipaikan tuntumassa, lähimpänä koulua olevan rinteen edessä olevalla nurmikentällä.

Ilmoittauduthan maalissa järjestäjille, vaikka jättäisit radan kesken. Näin vältymme turhilta huolilta ja etsintäpartion järjestämisiltä.

Radat:

A-Rata 5,3 km. Radan ensimmäisellä puoliskolla liikutaan taitosuunnistajan pelikentällä. Radan loppuosalla testataan sitten maksimihapenottokykyä ja juoksuvoimaa.

B-Rata 3,6 km. Rata sisältää muutaman vähän haastavamman rastin, mutta tuottaako avoimet rinnealueet kuitenkin suurimmat haasteet?

C-Rata 1,8 km. Helppo rata. Soveltuu hyvin vähemmän suunnistaneille ja nuorille.

HUOM! A-rata on teknisesti ja fyysisesti todella vaativa. Jos elohopea kipuaa hellelukemien lähelle, ratamestari suosittelee vahvasti juomapullon ottamista mukaan.

Hinnat ja ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen ja karttamaksu joko paikan päällä tai etukäteen Rastilipussa. Linkki Rastilippuun: https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/2cbd9d00-31a4-43b2-8686-db14fba9e5ab

Jos maksat etukäteen Rastilipun kautta, maksusuoritus näkyy automaattisesti kun ilmoittaudut lähdössä.

Karttamaksu 7 €

SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €

Emit-vuokra 1 €

Iltarastien ratamestarit ja alle 16 -vuotiaat veloituksetta.

Maksutavat:

Rastilippu, maksukortti, käteinen ja eri liikuntaedut mobiilisti tai setelillä: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak. Emit-kortin vuokran maksu ainoastaan paikan päällä.

Ratamestarit:

Jyri Mäkäläinen ja Leena Mustonen