Kuntorastit 8.9. Vuorelassa

30.8.2021

SiiRan seuraavat kuntorastit keskiviikkona 8.9. Vuorelassa. Lähdöt klo 17.00-19.00 Maaliin viimeistään klo 20.00. YHTEISLÄHTÖHARJOITUS klo 18.00. Radalla hajonnat. Mikäli osallistut yhteislähtöön, saavuthan paikalle hyvissä ajoin ja ilmoittaudut viimeistään klo 17.45. Karttoja on varattu 40 ensimmäiselle. YÖSUUNNISTUKSEEN lähtö klo 20.30-21.00 ja metsästä oltava pois klo 22.00.

Opastus lähtöpaikalle Vuorelantien ja Rissalantien risteyksestä. Parkkipaikka on Simpan uimarannalla ja tästä opastus lähtöpaikalle.

Juomapistettä ei ole, mutta reitin varrella on useita hiilihydraattitankkauspisteitä sekä suolatankkaukseen löytyy hirven nuolukivi. Lopputankkaukset ja palautusjuomat (kahvit ja pullat) voi tankata viimeistään maalissa eli kahvila on auki perinteiseen tapaan. Ota kahvilaa varten käteistä mukaan.

Radat:

A-rata (4,5 km) on suunniteltu käyräkartaksi, joten nyt pääsee harjoittelemaan sujuvaa suunnistusta käyrien avulla. A-radasta on saatavilla myös perinteinen kartta.

B-rata (3,1 km) radan alkupätkällä haastavampia rastipisteitä rinteessä. Runsasta polkuverkostoa pääsee hyödyntämään paremmin vasta B-radan loppupätkällä.

C-rata (1,7 km) tukeutuu polkuverkostoon koko reitin ajan. Tiheän polkuverkoston takia on kuitenkin oltava tarkkana, ettei harhaudu väärälle reitille.

Ilmoittaudu maalissa järjestäjille, vaikka jättäisit radan kesken. Näin vältymme turhilta huolilta ja etsintäpartion järjestämisiltä.

Noudatathan rasteille tullessasi hyvää käsihygieniaa ja saavut paikalle ainoastaan terveenä.

Hinnat ja ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen ja karttamaksu joko paikan päällä tai etukäteen Rastilipussa. Linkki Rastilippuun https://www.rastilippu.fi/…/3d4b1bf3-2fe9-439d-9d2e…

Jos maksat etukäteen Rastilipun kautta, maksusuoritus näkyy automaattisesti, kun ilmoittaudut lähdössä.

Karttamaksu 7 €

SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €

Emit-vuokra 1 €

Iltarastien ratamestarit ja alle 16 -vuotiaat veloituksetta.

Maksutavat:

Rastilippu, maksukortti, käteinen ja eri liikuntaedut mobiilisti tai setelillä: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak. Emit-kortin vuokran maksu ainoastaan paikan päällä.

Ratamestarit:

Nina Tusa, Eve Martinmäki ja Markus Pörsti

Tervetuloa!