Käärmelahden kuntorastit 29.6. klo 17-19 - rapa ei taatusti ropise

28.6.2022

Seuraavilla kuntorasteilla nautitaan kesäisestä auringonpaisteesta ja lämmöstä. Ti-illan ennusteen mukaan tunnelma ei Käärmelahdessa ole liian helteinen, mutta kenkä tuskin pahasti kosteudesta hiekkaharjulla lotisee. Tästä on tehtaan takuu.

Paikka ja aika:
29.6.2022 Käärmelahdessa klo 17-19. Maaliin viimeistään klo 20. Opastus kantatieltä 77 Käärmelahden risteyksestä, paikoitus hiekkakuopalla, jonne käännytään ennen Käärmelahden koulua. Ilmoittauduthan maalissa järjestäjille, vaikka jättäisit radan kesken. Näin vältymme turhilta huolilta ja etsintäpartion järjestämiseltä.

Radat:
A-rata 6,3 km. Karttaa kun katsoo, niin käyriä on mahdoton välttää - ihan sama miten päin sitä Purple Peniä pyörittelee. Mukavan lämmin haaste siis luvassa upeissa maisemissa suunnistuksen ystäville. Maastohan on just niin nopea kuin menijällä jalka siellä.

B-rata 4,0 km tukeutuu enemmän polkuihin, mutta tässäkin reitinvalinnoilla voi tehdä eroa muihin.

C-radalla mittaa 2,2 km. Rastipisteet tukeutuvat vahvasti polkuihin ja rata sopii hyvin lajiin tutustuville tai muuten vähän suunnistaneille.

Maalissa tarjolla enemmän tai vähemmän raikasta vettä.

Pesupaikka: Käärmelahden uimaranta vajaan 2 km päässä.

Hinnat ja ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen ja karttamaksu joko paikan päällä tai etukäteen Rastilipussa. https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/0c741c87-b728-43f2-bffa-a96eba993d45

Jos maksat etukäteen Rastilipun kautta, maksusuoritus näkyy automaattisesti, kun ilmoittaudut lähdössä.

Karttamaksu 7 €
SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €
Emit-vuokra 1 €
Iltarastien ratamestarit ja alle 16 -vuotiaat veloituksetta.

Maksutavat:
Rastilippu, maksukortti, käteinen ja eri liikuntaedut mobiilisti tai setelillä: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak. Emit-kortin vuokran maksu ainoastaan paikan päällä.

Ratamestarit:
Kirsi Mustonen, Krista Laine, Leena Tamminen ja Elina Pietarinen