Pohjolanmäen kuntorastit 20.7. - A-radan teemana rastinotto ja suunta ilman kompassia

19.7.2022

Tämän viikon kuntorastit pidetään uudehkolla Pohjolanmäen kartalla, jolla on suunnistettu vasta kertaalleen viime syksynä. Pohja on hyväkulkuista ja jokaisella radalla päästään piipahtamaan maaston parhaissa osissa. Soranotto on jättänyt omat jälkensä alueeseen, joten jalkojen alla saattaa narskua hiekka joko sammaleen kanssa tai ilman.

Suositus vähänkin kokeneemmille A-radan kiertäjille: jätä kompassi kotiin ja harjoittele suunnan ottoa, rastilta lähtöä ja ympyrään lähestymistä näkemäsi perusteella. Rasteja on paljon ja välit paikoitellen lyhyitä hyvän näkyvyyden vallitessa. Ole tarkkana kiertojärjestyksen kanssa!

Paikka ja aika:
20.7. klo 17-19. Maaliin viimeistään klo 20. Opastus valtatieltä 5 Kokkosenmäentien risteyksessä n. 1,7 km Luvelahdentien ja Hoikintien risteyksestä pohjoiseen. Ilmoittauduthan maalissa järjestäjille, vaikka jättäisit radan kesken. Näin vältymme turhilta huolilta ja etsintäpartion järjestämiseltä.

Radat:
A 5,7 km
B 3,8 km
C 1,9 km

Hinnat ja ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen ja karttamaksu joko paikan päällä tai etukäteen Rastilipussa. https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/cbc05a10-6f77-48f3-b3c8-c07d14c1d437

Jos maksat etukäteen Rastilipun kautta, maksusuoritus näkyy automaattisesti, kun ilmoittaudut lähdössä.

Karttamaksu 7 €
SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €
Emit-vuokra 1 €
Iltarastien ratamestarit ja alle 16 -vuotiaat veloituksetta.

Maksutavat:
Rastilippu, maksukortti, käteinen ja eri liikuntaedut mobiilisti tai setelillä: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak. Emit-kortin vuokran maksu ainoastaan paikan päällä.

Ratamestariryhmä:
Timo Tolonen, Henri Huttunen, Aada Huttunen ja Erkki Saarijärvi