Kuntorastit 10.8. Hamulan kartalla

9.8.2022

Jos seurasit edellisviikolla Virossa pidettyjä suunnistuksen EM-kisoja, sinulla on nyt jossain määrin erinomainen mahdollisuus tutustua arvokisojen maastotyyppiin kotikonnuillasi. Hamulan kartalla on luvassa tarkkoja pisteitä. Lisäksi voit vaikuttaa hyvin paljon omilla reitinvalinnoillasi siihen, miten monimuotoisesti ja kuinka monimuotoiseen kasvillisuuteen haluat edetessäsi ottaa tuntumaa. Pohja ja kulkukelpoisuus vaihtelevat erinomaisen nopeasta tiheän hitaaseen.

Paikka ja aika:
10.8. klo 17-19. Opastus Maaningantien (kt77) ja Vuorimäentien risteyksestä. Jos saavut paikalle siedettävän pyöräilymatkan päästä, ota alkulämpimät polkupyörän satulasta. Mikäli saavut autolla, kerää auto täyteen kavereita tai jätä auto vaikkapa Innocumin parkkipaikalle. Pysäköintiin tilaa on ainoastaan Vuorimäentien varressa ja tieosuudella kulkee paljon soranajoliikennettä. Pyritään jokainen omalta osaltamme aiheuttamaan mahdollisimman vähän haittaa ammattiliikenteelle. 

Maaliin viimeistään klo 20. Ilmoittauduthan maalissa järjestäjille, vaikka jättäisit radan kesken. Näin vältymme turhilta huolilta ja etsintäpartion järjestämiseltä.

Radat:
A: 6,1 km

B: 3,6 km

C: 1,7 km


Hinnat ja ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen ja karttamaksu joko paikan päällä tai etukäteen Rastilipussa. https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/tapahtuma/69d3322c-1134-49dd-a25d-82eb1dcb6bb4

Jos maksat etukäteen Rastilipun kautta, maksusuoritus näkyy automaattisesti, kun ilmoittaudut lähdössä.

Karttamaksu 7 €
SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €
Emit-vuokra 1 €
Iltarastien ratamestarit ja alle 16 -vuotiaat veloituksetta.

Maksutavat:
Rastilippu, maksukortti, käteinen ja eri liikuntaedut mobiilisti tai setelillä: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak. Emit-kortin vuokran maksu ainoastaan paikan päällä.

Ratamestariryhmä:
Antti Rönnemaa ja Seppo Korhonen