Kuntorastit 7.9. Vuorelassa - mahdollisuus myös yösuunnistukseen!

6.9.2022

SiiRan seuraavat kuntorastit keskiviikkona 7.9. Vuorelassa. Paikoitus Simpan uimarannan hiekkaparkissa, josta opastus lähtöön Orakaskujalle.

Lähdöt klo 17.00-19.00. Maaliin viimeistään klo 20.00.
YÖSUUNNISTUKSEEN lähtö klo 20.30-21.00 ja metsästä oltava pois klo 22.00.

Maasto pienipiirteistä ja tarkkaa rinnettä. Maastossa myös polkuja, joihin voi tukeutua. Kuntorastipaikalla on kahvila auki perinteiseen tapaan, joten kahvit ja pullat tai mehua voi nauttia heti maaliin päästyä, tai miksei jo ennen metsään lähtöä. Ota kahvilaa varten käteistä mukaan.

EXTRANA lapsille tehty 10 rastin pihasuunnistusrata pihapiiriin, eli matalalla kynnyksellä pääsee kokeilemaan suunnistuksen riemua.

Radat:
A-radalla (5,6 km) on reitinvalintavälejä sekä mahdollisuus harjoitella tarkkojen rastipisteiden ottoa rinteessä. Kaiken kaikkiaan Hanhimäen maasto tarjoaa haastavia rastipisteitä varsinkin yösuunnistukseen.

B-radalla (3,7 km) pystyy hyödyntämään runsasta polkuverkosta varsinkin alkutaipaleella. Loppuradalla haastavampia rastipisteitä rinteessä.

C-rata (1,7 km) tukeutuu polkuverkostoon koko reitin ajan. Tiheän polkuverkoston takia on kuitenkin oltava tarkkana, ettei harhaudu väärälle reitille.

Ilmoittautuminen ja karttamaksu joko paikan päällä tai etukäteen Rastilipussa.

Jos maksat etukäteen Rastilipun kautta, maksusuoritus näkyy automaattisesti, kun ilmoittaudut lähdössä.

Karttamaksu 7 €

SiiRan jäsen, opiskelija ja varusmies 4 €

Emit-vuokra 1 €

Iltarastien ratamestarit ja alle 16 -vuotiaat veloituksetta.

Maksutapoina käyvät Rastilippu, maksukortti, käteinen ja eri liikuntaedut mobiilisti tai setelillä: Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak. Emit-kortin vuokran maksu ainoastaan paikan päällä.

Ratamestarit: Nina Tusa, Eve Martinmäki ja Markus Pörsti